Over ons

Wat is dekerstboom.com? 

Dekerstboom.com is een webshop met een breed aanbod van kerstartikelen. In 2017 zijn wij begonnen vanuit het idee dat een kerstboom kopen ook eenvoudig moet kunnen. ‘Offline’ een boom kopen is een hele onderneming. Het zoeken naar een goede boom, de rij bij de kassa, de auto die vol met naalden ligt. Wanneer u uw kerstboom online bestelt slaat u deze stappen allemaal over. Dit maakt het een stuk sneller en eenvoudiger. Vanuit uw stoel zoekt u een mooie boom uit en u rekent deze af met de gewenste betaalmethode. Wij bezorgen het gratis. 

Particulier en zakelijk

Naast het assortiment kerstbomen gericht op de particuliere markt biedt dekerstboom.com ook zakelijke klanten de benodigdheden voor een geslaagd kerstfeest. Ons team professionele stylisten verzorgt bijvoorbeeld voor vele bedrijven de versiering van kantoren en de ondersteuning van marketingacties in de kerstperiode. Ook maken we gepersonaliseerde kerstgeschenken voor zakelijke relaties, bijvoorbeeld in de kleuren van een bedrijfslogo. Neem gerust contact voor meer informatie over onze zakelijke services.

  • Professionele versiering van kantoren en bedrijfsruimtes
  • Ondersteuning van marketingacties
  • Fabricage van gepersonaliseerde geschenken voor zakelijke relaties

Waarom dekerstboom.com?

U koopt bij dekerstboom.com omdat u houdt van gemak en service. Daarom kunt u vanuit uw luie stoel uw favoriete kerstboom bestellen en laten bezorgen waar en wanneer het u het beste past. En dan uiteraard tegen de scherpste prijs! Na het bestellen van uw kerstboom houden we u per e-mail op de hoogte over de voortgang van de bezorging.

Kerstbomen en het milieu

Onze echte kerstbomen worden gekweekt onder de best mogelijke omstandigheden op kwekerijen in Nederland, België, Duitsland en Denenmarken. De kwekerijen zijn een belangrijke leefomgeving voor een enorme variëteit aan flora en fauna. Daarom werkt dekerstboom.com uitsluitend samen met kwekers die het milieu volledig respecteren. Zo groeien onze bomen op arme gronden waar anders niets zou groeien, en planten de kwekers voor iedere omgezaagde kerstboom weer een nieuwe.

Heeft u vragen? Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.