Bezorging & Retourneren

 

Bezorging

1. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen op dekerstboom.com worden bezorgd door onze eigen koeriers binnen een straal van 25km rondom Zaandam. Wij, en onze koeriers, doen onze uiterste best om uw aankoop zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2 werkdagen op de door uw gekozen leverdag.

2. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw aankoop bij ons is verwerkt voor transport, ontvangt u automatisch een e-mail met daarin een overzicht mer daarin de gegevens van uw zending. Met deze gegevens kunt u precies volgen in welk stadium van het bezorg proces uw bestelling zich bevindt.

Heeft u verdere vragen over de status van uw order? Neem dan contact met ons op.

3. Bezorgkosten Nederland

Bezorgkosten Nederland
Alle producten van dekerstboom.com worden gratis bezorgd in Nederland.

4. Bezorgpogingen

Onze koerier doet standaard twee bezorgpogingen op twee achtereenvolgende werkdagen. Bezorgdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00.

Retourneren

1. Retourneren van echte kerstbomen

dekerstboom.com doet haar uiterste best om alleen de mooiste echte kerstbomen aan te bieden. Daarom worden alle kerstbomen altijd vers gekapt en speciaal geselecteerd op hun volle takken, symmetrie en kleur.

Toch blijft een kerstboom een natuurproduct. Dit betekent dat geen twee bomen hetzelfde zijn. De keuze voor een echte boom is daarom ook de keuze voor een unieke boom. Omdat de ‘perfecte boom’ niet bestaat vragen wij u om de kleine afwijkingen die uw boom bijzonder maken vooral te accepteren, of liever nog, te omarmen.

Omdat echte kerstbomen bederfelijk zijn, is het helaas niet mogelijk om deze retour te sturen.

1. Bestelling annuleren

Zodra uw bestelling door u bevestigd is kan deze niet meer geannuleerd worden. Dit omdat het verwerken van een annulering langer duurt dan het gehele bezorgproces. Uiteraard kunt u een besteld artikel wel retourneren. Hiervoor gelden bovenstaande richtlijnen.